AsymmetriaViljaa
Sisältö
Etusivu
Palvelumme
Hintapuntari.fi
Verkkomainonta
Markkinatutkimus
Yhteystiedot

Verkkomainonta
Hintapuntari.fi -verkkopalvelun (www.hintapuntari.fi) kautta tarjoamme mainostajille verkkonäkyvyyttä tehokkaasti kohdennettuna. Sivusto tarjoaa:
  • Tuottajille mahdollisuuden lisätä tuotteidensa näkyvyyttä ja tuotetietoutta mm. hakulistauksen ja verkkomainostamisen kautta.
  • Kaupoille mahdollisuuden lisätä omaa näkyvyyttään hakulistauksen sekä verkkomainostamisen kautta ja näin kasvattaa (verkko)kaupassa asioivien määrää.
  • Mainostajille mahdollisuuden saada tuotekohtaisesti-, ajallisesti- ja maantieteellisesti kohdennettua näkyvyyttä potentiaalisten asiakkaiden osalta.
Haluamme tarjota kuluttajille hinta-, saatavuus- ja tuotetietoa mahdollisimman monesta tuotteesta ja mahdollisimman monelta kauppiaalta. Tämän vuoksi tarjoamme mahdollisuuden sekä tuotteiden valmistajille kertoa tuotteistaan että kauppiaille mahdollisuuden ilmoittaa myymiensä tuotteiden hintoja Hintapuntari-verkkopalvelussa. Pyrimme tuomaan kauppiaita, tuotteiden valmistajia sekä kuluttajia lähemmäksi toisiaan ja näin kehittämään vähittäiskaupanmarkkinoiden toimintaa, minkä seurauksena syntyy parempaa palvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita.

Jos olette halukkaita pääsemään mukaan Hintapuntariin ja hankkimaan lisänäkyvyyttä verkossa niin ottakaa yhteyttä osoitteeseen info(ä_t)asymmetria.fi (ks. yhteystiedot).

 
© Asymmetria Oy 2007